Blyneliai su keptais obuoliais ir cinamonu
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2019-01-27 00:02:23
Ingredientai:
2 kiaušiniai;
20 g migdolų miltų;
20 g kokosų miltų;
1/3 arb. š. cinamono;
50 ml vandens arba 60 ml migdolų pieno;
1 obuolys;
Kelios uogos;
3-4 arb. š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
1. Sumaišyti kiaušinius, vandenį ar pieną, miltus, cinamoną, truputį aliejaus iki vientisos masės ir palikti pastovėti apie 10 min.
2. Obuolį supjaustyti griežinėliais ir kepti ant kokosų aliejaus.
3. Keptuvėje įkaitinti 1 arb. š. kokosų aliejaus ir kepti nedidelius blynelius. Atsargiai apversti plona blynų mentele.
4. Sluoksniuoti: 1-2 blynai ir riekelė kepto obuolio. Pabarstyti cinamonu ir papuošti uogomis.
Patiekalas itin gausus skaidulų, todėl rekomenduojamas pusryčiams
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Jei nuolat esate dirglūs, sunku sutelkti dėmesį, vargina raumenų silpnumas, nuovargis, galūnių tirpimas, nėra apetito &n...
Šių metų sausio 1 d. Vilniuje pradėjo veikti nauja tvarka ūmiai susirgusiems gyventojams. Šeštadieniais nuo 16 iki 22 va...
Pavasarį daugelis žmonių susiduria su nuovargiu, silpnumu ar prasta savijauta, tačiau ne visada supranta tikrąją priežas...
Šią savaitę įstaigos įpareigotos pasiūlyti pacientams daugiau matomų vizitų laikų, praneša Sveikatos apsaugos ministerij...
Kai žmogaus skydliaukėje pradeda formuotis auglys, organizmas imasi atsako: nepageidaujamą darinį padengia baltymo kolag...
Populiarios žymos