Aštrus baklažanų padažas
vegis.lt | 2015-03-04 11:59:30
Sudėtis:
1 baklažanas,
1 pomidoras,
1 svogūnas,
2 česnako skiltelės,
1 šaukštelis kario,
1 šaukštelis kmynų,
1/2 šaukštelio raudonų aštriųjų pipirų,
druska,
alyvuogių aliejus
Gaminimas:
Baklažaną supjaustyti kubeliais ir pradėti kepti aliejuje. Sudėti plonai pjaustytą svogūną ir kmynus.
Po 5 min. į keptuvę sudėti kubeliais pjaustytą pomidorą, išspausti česnaką, sudėti likusius prieskonius ir palikti pasitroškinti.
Jei norima skystesnės konsistensijos, baigiant troškinti galima įmaišyti 1/2 stiklinės natūralaus jogurto.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Kuo sunkesnėmis sąlygomis gyvena nepilnametis, tuo didesnė tikimybė, kad jis paklius į žalingų įpročių spąstus&ld...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) priėmė sprendimą, pagal kurį šiemet sutaupytos SAM veiklos lėšos bus skiriamos šali...
Alkoholio upės, konfliktai ir net muštynės – visa tai neseniai buvo eilinės Jono (vardas pakeistas, tapatybė žinom...
Net ir pačios gražiausios metų šventės gali būti aptemdytos įvairiausių negalavimų, traumų ar susižeidimų. Dažnu atveju...
Šventinis laikotarpis Jonavos ligoninės gimdymo skyriuje alsuoja ypatinga šiluma – kiekvienas čia gimęs kūdikis ta...
Populiarios žymos