Aštrus baklažanų padažas
vegis.lt | 2015-03-04 11:59:30
vegis.lt nuotr.
Sudėtis:
1 baklažanas,
1 pomidoras,
1 svogūnas,
2 česnako skiltelės,
1 šaukštelis kario,
1 šaukštelis kmynų,
1/2 šaukštelio raudonų aštriųjų pipirų,
druska,
alyvuogių aliejus
Gaminimas:
Baklažaną supjaustyti kubeliais ir pradėti kepti aliejuje. Sudėti plonai pjaustytą svogūną ir kmynus.
Po 5 min. į keptuvę sudėti kubeliais pjaustytą pomidorą, išspausti česnaką, sudėti likusius prieskonius ir palikti pasitroškinti.
Jei norima skystesnės konsistensijos, baigiant troškinti galima įmaišyti 1/2 stiklinės natūralaus jogurto.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Gabrielė 25-ąją nėštumo savaitę Šiauliuose ultragarsinio tyrimo metu sužinojo, kad vaisiaus kojytė yra stipriai padidėju...
Gamtai bundant ir sužaliavus pirmiesiems augalams, sugrįžta ne tik malonumas laiką praleisti dirbant sode, bet ir pavoja...
Nerami geopolitinė padėtis skatina vis daugiau žmonių rūpintis savo saugumu. Viešojoje erdvėje diskutuojama apie būtinia...
Daugelis tėvų susiduria su iššūkiu – nevalgiu ar išrankiu vaiku, kuriam sunku įtikti. Tačiau būtent vaikystėje for...
Kiekviena kraujo donorystė – tai galimybė išgelbėti gyvybę. Ligoniai, patyrę sunkius sužalojimus, onkologiniai pac...
Populiarios žymos