Avižų košė su priedais
Deimantė Rapalytė, homeopatė, mitybos specialistė | Šaltinis: vlmedicina | 2017-05-10 15:39:45
Verdame įprastinę avižų košę su ispaninio šalavijo (chia) sėklomis, po to paskaniname natūralia kakava.
Kol košė verda, sutarkuojame obuolį ir sutriname bananą, visa tai paslepiame po išvirta koše.
Viršų puošiame ir skaniname šilauogėmis, graikiniais riešutais ir aguonomis.
Po tokios košės - gera diena garantuota!
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šventinis laikotarpis dažnam asocijuojasi ne tik su dovanomis ir šiltomis akimirkomis su šeima, bet ir dosniai kalėdinia...
Šlapimo nelaikymas yra sveikatos problema, apie kurią kalbėti vengia didžioji dalis moterų. Nors šis sutrikimas nėra pav...
Šaltuoju metų laiku, kai prasideda šildymo sezonas ir gyventojai pradeda aktyviai naudoti šildymo įrenginius, smarkiai p...
Šventiniu laikotarpiu į Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės (RVUL) Skubiosios pagalbos skyrių paprastai kre...
31-erių metų Petras tapo pirmuoju pacientu šalyje, kuriam dėl itin retos ligos – kepenų echinokokozės, kai parazit...
Populiarios žymos