Produktai:
kopūstas: 100 g,
bulvės: 1 vnt. arba 120 g,
burokėliai: 1 arba 220 g,
morkos: 1 vnt.,
džiovintos slyvos: 3 vnt.,
pomidorų pasta: 2 š.,
aliejus: 2 š.,
vanduo : 1,5 l,
citrinos sultys : 0,5 š.
Prieskoniai:
gvazdikėliai: 2 vnt.,
žalumynai (krapai, petražolė, kalendros lapeliai): pagal skonį,
garam masala: 2 a. š.,
druska: 1 a. š.,
5-ių prieskonių mišinys (vienodomis santykinėmis dalimis sudarytas mišinys iš kumino, pankolio, ožragės, juodgrūdės ir baltųjų ar juodųjų garstyčių sėklų): 1 a. š.
Gaminimas:
Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame supjaustytus juostelėmis kopūstus. Po 5 minučių sudedame supjaustytas kubeliais bulves ir verdame apie 10 minučių.
Tuo metu keptuvėje pakaitiname aliejų ir apkepiname 5 prieskonių mišinį bei gvazdikėlius. Į šį pagardą sudedame šiaudeliais supjaustytus burokėlius ir stambiai sutarkuotą morką. Kepiname apie 10 minučių.
Kepimo pabaigoje sudedame pomidorų pastą, o baigus kepti apšlakstome citrinų sultimis.
Apkepintas daržoves sudedame į puodą bei verdame apie 15-20 minučių. Pabaigoje įmetame džiovintas slyvas, garam masalos prieskonių mišinį. Prieš patiekiant pabarstome žalumynais.
Valgant galima pagardinti grietine.