Cukinijų ir patisonų mišrainė
vegetarams.lt | 2015-10-14 09:28:27
vegetarams.lt nuotr.
Sudėtis:
nedidelė žalia cukinija,
pusė vidutinio patisono,
1 vidutinė morka,
sauja moliūgų sėklų,
žiupsnelis krapų,
druska, pipirai, alyvuogių aliejus.
Gaminimas:
Daržovių skustuku priskutame cukinijos juostelių.
Tuo pačiu skustuku „prigaminame“ morkos juostelių.
Kubeliais supjaustome patisoną.
Daržoves apibarstome druska, smulkintais krapais, pipirais ir sumaišome.
Uždengę paliekame mažiausiai 20–30 minučių, kad išsiskirtų jų pačių sultys.
Į pastovėjusį margą rinkinuką pilame alyvuogių aliejaus šlakelį, beriame moliūgų sėklas, viską sumaišome.
vegetarams.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Lietuvoje sergamumo gimdos kaklelio vėžiu rodikliai išlieka vieni didžiausių Europoje ir viršija Europos Sąjungos (ES) v...
Nerimas – natūralus ir kiekvienam žmogui būdingas jausmas, kuris padeda susikaupti ir priimti svarbius sprendimus...
Lietuvos sanatorijų ir reabilitacijos įstaigų asociacija skelbia, kad 2024-ieji Lietuvos sveikatinimo sektoriui tapo išs...
Erkių sezonas prasidėjo – Klaipėdos universiteto ligoninėje (KUL) jau gydomi pirmieji pacientai, užsikrėtę erkiniu...
„Esu interseksualus – mano organizmas negamina testosterono“, – toks atviras Eurovizijos laureat...
Populiarios žymos