Elitinė burnočių košė
Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2014-05-23 00:00:58
Stiklinę burnočio sėklų užmerkiame iš vakaro arba 8 val.
Burnočių košė/ Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname, įpilame dvi stiklines vandens ir verdame apie 10 min.
Įberiame šaukštelį Himalajų ar juodosios druskos.
Įdedame šaukštą lydyto sviesto ghi ar šalto spaudimo saulėgrąžų aliejaus.
Išmaišome.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Lietuvoje sergamumo gimdos kaklelio vėžiu rodikliai išlieka vieni didžiausių Europoje ir viršija Europos Sąjungos (ES) v...
Nerimas – natūralus ir kiekvienam žmogui būdingas jausmas, kuris padeda susikaupti ir priimti svarbius sprendimus...
Lietuvos sanatorijų ir reabilitacijos įstaigų asociacija skelbia, kad 2024-ieji Lietuvos sveikatinimo sektoriui tapo išs...
Erkių sezonas prasidėjo – Klaipėdos universiteto ligoninėje (KUL) jau gydomi pirmieji pacientai, užsikrėtę erkiniu...
„Esu interseksualus – mano organizmas negamina testosterono“, – toks atviras Eurovizijos laureat...
Populiarios žymos