Elitinė burnočių košė
Zita Užkuraitienė | 2014-05-23 00:00:58
Stiklinę burnočio sėklų užmerkiame iš vakaro arba 8 val.
Perplauname, įpilame dvi stiklines vandens ir verdame apie 10 min.
Įberiame šaukštelį Himalajų ar juodosios druskos.
Įdedame šaukštą lydyto sviesto ghi ar šalto spaudimo saulėgrąžų aliejaus.
Išmaišome.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje per parą apsilanko apie 200 suaugusių ir tiek pat mažųjų pacientų. Su kokiais negalav...
„Jei nėra ligos, tai kam skiepytis?“ – šį motyvą dažnai girdi šeimos gydytojai, kai tėvai atsisako ski...
Vilniaus miesto klinikinės ligoninės medikai pirmieji Lietuvoje išbandė ir pradeda plačiau taikyti pažangią pasaulio ir...
Šventinis laikotarpis dažnam asocijuojasi ne tik su dovanomis ir šiltomis akimirkomis su šeima, bet ir dosniai kalėdinia...
Šlapimo nelaikymas yra sveikatos problema, apie kurią kalbėti vengia didžioji dalis moterų. Nors šis sutrikimas nėra pav...
Populiarios žymos