Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina | 2012-05-05 12:22:56
Nuplauname 1-2 saujas garšvų lapų. Susmulkiname arba suminkštiname kočėlu iš abiejų pusių. Pabarstome juodąja ar Himalajų druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Storu sluoksniu klojame ant karštų lietinių blynų.
Susukame į vyniotinį ir supjaustome į kelias dalis.
Padažui naudojame jogurtą be priedų ar grietinę.
Skanaus.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje per parą apsilanko apie 200 suaugusių ir tiek pat mažųjų pacientų. Su kokiais negalav...
„Jei nėra ligos, tai kam skiepytis?“ – šį motyvą dažnai girdi šeimos gydytojai, kai tėvai atsisako ski...
Vilniaus miesto klinikinės ligoninės medikai pirmieji Lietuvoje išbandė ir pradeda plačiau taikyti pažangią pasaulio ir...
Šventinis laikotarpis dažnam asocijuojasi ne tik su dovanomis ir šiltomis akimirkomis su šeima, bet ir dosniai kalėdinia...
Šlapimo nelaikymas yra sveikatos problema, apie kurią kalbėti vengia didžioji dalis moterų. Nors šis sutrikimas nėra pav...
Populiarios žymos