2012-08-04 15:10:31
Reikės 800 g grikių,
200 - 300 g manų kruopų,
2 arbatinių šaukštelių kario,
2 arbatinių šaukštelių druskos.
Išverdame grikius, sudedame manų kruopas, karį ir druską. Viską išmaišome, kol grikiai karšti. Kai pravėsta, masę išminkome, formuojame koltetukus ir kepame su ghi ar aliejumi, kol gražiai apskrus.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šventinis laikotarpis dažnam asocijuojasi ne tik su dovanomis ir šiltomis akimirkomis su šeima, bet ir dosniai kalėdinia...
Šlapimo nelaikymas yra sveikatos problema, apie kurią kalbėti vengia didžioji dalis moterų. Nors šis sutrikimas nėra pav...
Šaltuoju metų laiku, kai prasideda šildymo sezonas ir gyventojai pradeda aktyviai naudoti šildymo įrenginius, smarkiai p...
Šventiniu laikotarpiu į Respublikinės Vilniaus universitetinės ligoninės (RVUL) Skubiosios pagalbos skyrių paprastai kre...
31-erių metų Petras tapo pirmuoju pacientu šalyje, kuriam dėl itin retos ligos – kepenų echinokokozės, kai parazit...
Populiarios žymos