400 g kvietinių miltų.
200 g naminio jogurto.
Šaukštelis sodos.
20 ml ghi arba alyvuogių ar saulėgrąžų aliejaus.
Šaukštelis druskos.
50 ml vandens.
250 g “Čederio” sūrio.
6 pomidorai.
Baklažanas.
Moliūgų ar cukinijų juostelės.
Saldžioji paprika.
Agurkas.
“Garam masalos” ar maltų juodųjų pipirų pabarstyti.
Į miltus sudedame sodą, druską. Pirštais įtriname ghi ar aliejų. Supilame jogurtą ir vandenį. Gerai išminkome.
Tešlą padaliname į tris dalis ir iškočiojame 20 -25 cm pločio apvalius lakštus. Lakštų viršų ištepame aliejumi ar ghi. Užtarkuojame “Čederio” sūrio.
Supjaustome griežinėliais daržoves, baklažanus apibarstome druska ir išdėliojame ant tarkuoto sūrio. Pabarstome juodaisiais pipirais ar “Garam masala”. Ant viršaus gausiai užtarkuojame sūrio. Pabarstome prieskoniais.
Kepame orkaitėje įjungę apatinę kaitinimo dalį 200 laipsnių temperatūroje 25 – 30 min.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė