Kepintos moliūgų sėklos
Zita Užkuraitienė | 2013-10-25 10:19:55
Išimtas iš moliūgo (galima ir cukinijų) drėgnas sėklas apiberiame druska ir nutriname slidžią luobelę.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname vandeniu, nuvarviname ir suberiame į kepimo skardą.
Paskleidžiame tolygiai ir apibarstome prieskonių mišinuku (kariu, garam masala ar savos kūrybos).
Kepame orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min., kol pradės spragsėti.
Valgomos su lukštais.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Ar kada susimąstėte, kas nutinka su medicinos priemonėmis po operacijos, procedūros ar tyrimo? Pavyzdžiui, kaip paruošia...
Dantų netekimas – ne tik estetinė, bet ir funkcinė bei psichologinė problema, su kuria susiduria daugybė žmonių. N...
Reaguodama į pastaruoju metu viešai nuskambėjusius skaudžius įvykius dėl vaikų savižalos ar net mirties atvejų, Sveikato...
Su pilvo išvaržomis susiduria įvairaus amžiaus žmonės, dažniausiai – rūkantieji. Įprastai pilvo išvarža staigaus s...
Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje atlikta pirmoji sostinėje sudėtinga endoskopinė operacija, kurios metu jaunai pac...
Populiarios žymos