Kepti baklažanai su pomidorais(1)
Zita Užkuraitienė | 2013-07-06 15:32:18
Pjaustome baklažaną riekelėmis palikdami 1 cm neįpjautą. Kiekvieną skiltelę pabarstome druska ir paliekame apie 4 val. pastovėti, kad suminkštėtų ir išsiskirtų sultys .
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname vandeniu ir į skiltelių tarpus įkišame pomidorų riekeles.
Skardoje apšlakstome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi).
Kepame orkaitėje apie 40 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Nors melanoma tarp vyrų yra trečias pagal paplitimą vėžys, o tarp moterų – antras, į saulės spindulius neretai num...
Įsibėgėjus pavasariui ir augalams pradėjus barstyti žiedadulkes, Higienos instituto Sveikatos stiprinimo centro speciali...
Balandžio 24–30 dienomis visame pasaulyje minima Pasaulinė imunizacijos savaitė. Šia proga Valstybinė ligonių kasa...
Nors sveikos gyvensenos temos dažnai siejamos su teigiamais pokyčiais, antsvorio turintys ar nutukę jauni žmonės dažnai...
Pastaraisiais metais vis daugiau žmonių serga endokrininėmis ligomis, todėl mokslininkų dėmesys krypsta į aplinkoje esan...
Populiarios žymos