Kepti baklažanai su pomidorais(1)
Zita Užkuraitienė | 2013-07-06 15:32:18
Pjaustome baklažaną riekelėmis palikdami 1 cm neįpjautą. Kiekvieną skiltelę pabarstome druska ir paliekame apie 4 val. pastovėti, kad suminkštėtų ir išsiskirtų sultys .
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perplauname vandeniu ir į skiltelių tarpus įkišame pomidorų riekeles.
Skardoje apšlakstome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi).
Kepame orkaitėje apie 40 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
32 metų šiaulietė Agnė pirmuosius ligos simptomus pajuto dar paauglystėje. Tuomet prasidėję neaiškūs pilvo, galvos skaus...
Šią savaitę – kovo 10-16 dienomis – Lietuvos gyventojai kviečiami bent savaitę pabandyti vartoti mažiau drus...
Ligonių kasų specialistai primena, kokios sveikatos priežiūros paslaugos ir medicinos priemonės turintiems regėjimo prob...
Daugelis moterų menopauzės laukia su nerimu ir sunkiai tvarkosi su vykstančiais pokyčiais. Dažni nuotaikų svyravimai, nu...
Šiais laikais, kai gyvenimo tempas spartėja, o darbų sąrašas niekada nesibaigia, ypač svarbu rasti laiko sau. Nuolatinia...
Populiarios žymos