Kepti raudonieji bananai
Zita Užkuraitienė | 2014-07-15 12:22:56
Griežinėliais supjaustome luptus raudonuosius bananus.
Aliejumi ar lydytu sviestu ghi suvilgome keptuvę ir kepame abi puses, kol griežinėliai gražiai paskrus.
Apibarstome druska ir maltais juodaisiais pipirais.
Labai skanūs įvynioti į salotos lapą.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Žiemą nemažai žmonių skundžiasi plaukų slinkimu. Šiuos nemalonius pokyčius gali lemti oro sąlygos lauke bei patalpose, n...
Pirtis – tai tikras žiemos malonumas, o užsigrūdinusiems ir drąsesniems dar daugiau pramogų gali suteikti maudynės...
Sausio ir vasario mėnesiai – pats slidinėjimo kelionių pikas. Šiai pramogai Lietuvos geografinė padėtis nėra pati...
Trečiasis sausio pirmadienis laikomas liūdniausia diena metuose ir tradiciškai vadinamas liūdnuoju pirmadieniu (angl. bl...
Ūžesys, skambesys, „žiogai“, „laidai“, cypimas – visi šie apibūdinimai skirti klausos feno...
Populiarios žymos