2011-09-28 21:14:02
400 g kokoso drožlių,
Indelis (400 g) kondensuoto pieno.
Sumaišome kokoso drožles su kondensuotu pienu ir paliekame pusvalandžiui brinkti.
Perminkome ir formuojame rutuliukus.
Išdėliojame 1 – 2 cm atstumu vieną nuo kito (nes išsipučia) ant ghi ar sviestu išteptos skardos.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje 10–15 min., kol paruduoja.
Atvėsiname. Labai skanūs vieni ar su arbata.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (1)Nepatinka (1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Žiemą nemažai žmonių skundžiasi plaukų slinkimu. Šiuos nemalonius pokyčius gali lemti oro sąlygos lauke bei patalpose, n...
Pirtis – tai tikras žiemos malonumas, o užsigrūdinusiems ir drąsesniems dar daugiau pramogų gali suteikti maudynės...
Sausio ir vasario mėnesiai – pats slidinėjimo kelionių pikas. Šiai pramogai Lietuvos geografinė padėtis nėra pati...
Trečiasis sausio pirmadienis laikomas liūdniausia diena metuose ir tradiciškai vadinamas liūdnuoju pirmadieniu (angl. bl...
Ūžesys, skambesys, „žiogai“, „laidai“, cypimas – visi šie apibūdinimai skirti klausos feno...
Populiarios žymos