Kuskusas su daržovėmis
Zita Užkuraitienė | 2013-11-26 09:34:57
Vidutinio dydžio kuskuso kruopos ir 1:1 verdančio vandens.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Į verdantį vandenį suberiame kuskusą, druskos (1 šaukštelis litrui vandens), truputį ciberžolės, išmaišome ir uždengiame brinkti.
Šiaudeliais ar riekelėmis susmulkiname kelias morkas ir pakepiname (kad lengvai persignybtų) su trupučiu ghi ar rafinuotu aliejumi.
Kai kuskusas išbrinksta ir tampa birus, į jį sudedame kepintas morkas, žaliųjų žirnelių ir kokių žalumynų (salierų, petražolių ar kalendros smulkintų lapelių).
Išmaišome, patiekiame karštą.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (6 ) Nepatinka (1 )
Įvertinkite straipsni:
(3)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Kuo sunkesnėmis sąlygomis gyvena nepilnametis, tuo didesnė tikimybė, kad jis paklius į žalingų įpročių spąstus&ld...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) priėmė sprendimą, pagal kurį šiemet sutaupytos SAM veiklos lėšos bus skiriamos šali...
Alkoholio upės, konfliktai ir net muštynės – visa tai neseniai buvo eilinės Jono (vardas pakeistas, tapatybė žinom...
Net ir pačios gražiausios metų šventės gali būti aptemdytos įvairiausių negalavimų, traumų ar susižeidimų. Dažnu atveju...
Šventinis laikotarpis Jonavos ligoninės gimdymo skyriuje alsuoja ypatinga šiluma – kiekvienas čia gimęs kūdikis ta...
Populiarios žymos