Reikės:
1 bemielio lavašo.
3 jūros dumblių lapų.
4 didelių Pekino kopūsto lapų.
200 g virtų ar konservuotų pupelių, lęšių arba avinžirnių.
220 g džiovintų pomidorų aliejuje.
1 agurko.
Gaminimas:
Smulkintuvu suplakame į tyrę pupeles, lęšius, avinžirnius ir džiovintus pomidorus.
Supjaustome agurką išilgai, plonomis apie 0,5 cm juostomis.
Kočėlu suploniname Pekino kopūsto lapus iš abiejų pusių, kad taptų drėgni.
Ant išskleisto lavašo klojame jūros dumblių lakštus.
Ar jų uždedame drėgnus Pekino kopūsto lapus.
Ant pekino kopūsto lapų užtepame gautą tyrę.
Sudėliojame agurkų juosteles.
Susukame lavašą su sluoksniuotu įdaru į ritinį.
Skanaus.