Lietiniai blynai
2011-12-01 23:44:08
1 kg kvietinių miltų.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Pusė šaukštelio kumino.
Pusė šaukštelio druskos.
Vanduo.
Ghi ar aliejus kepimui.
Įdarui: 0,5 kg vidutinio riebumo varškės.
Šaukštelis kario.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Sudedame prieskonius, druską į miltus ir maišydami pilame vandenį, kad gautųsi skysta tešla. Įkaitiname keptuvę, suvilgome ghi ar aliejumi. Dedame 2 – 3 šaukštus tešlos ir paskleidžiame po visą keptuvę. Vieną pusę kepame 2 – 3 min.
Įdarui gerai išminkome varškę su prieskoniais. Dedame po šaukštą į blyno vidurį.
Užlankstome kraštus ir dar kartą apkepame abi puses.
Jei be įdaro – valgome su uogiene ar grietine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Ličio jonų bateriją galima prilyginti sprogstamajam užtaisui. Ji saugi, bet reikia žinoti, kaip su ja elgtis&ldqu...
Kai kuriuos simptomus esame linkę ignoruoti, atidėliojame ir apsilankymą pas specialistą. Į šią kategoriją greičiausiai...
Artėjant Velykoms daugelis ieško įmantrių ir originalių margučių dažymo būdų – nuo daržovių nuovirų iki ryškių orn...
Ar kada susimąstėte, kas nutinka su medicinos priemonėmis po operacijos, procedūros ar tyrimo? Pavyzdžiui, kaip paruošia...
Dantų netekimas – ne tik estetinė, bet ir funkcinė bei psichologinė problema, su kuria susiduria daugybė žmonių. N...
Populiarios žymos