0,5 kg spagečių.
Stiklinė tirštų pomidorų sulčių.
1 šaukštelis juodųjų garstyčių.
1 šaukštelis maltos ožragės.
1 šaukštelis kumino.
Šaukštas ghi ar aliejaus.
2 šaukšteliai druskos.
1,5 l vandens.
Dirbtinis apvalkalas dešroms.
Riebaluose pakepiname prieskonius ir suberiame į pomidorų sultis, įdedame druskos.
Užviriname vandenį ir sudedame spagečius ar kitos rūšies makaronus.
Verdame 3-5 min.
Išgriebiame spagečius ir sumaišome su prieskoniuotomis pomidorų sultimis.
Išmirkome apvalkalus, kad suminkštėtų.
Kemšame rankine malimo mašinėle su antgaliu.
Užrišame galus ir atkarpomis perrišame lininiu špagatu.
Atvėsiname.
Dera prie sriubų ar troškintų daržovių.
Skanaus.