Migdoliniai pusryčių blyneliai
Emilija Miliauskė ( | Šaltinis: vlmedicina | 2018-07-07 10:40:21
Vienai porcijai reikės:
Dviejų kiaušinių;
100 ml kokosų arba migdolų pieno;
20-25 g migdolų miltų;
20-25 g kokosų miltų;
Stevijos/cinamono/vanilės/neskrudintos kakavos (pasirinktinai);
1 arb.š. kokosų aliejaus.
Emilijos Miliauskės nuotr.
Paruošimas:
1. Suplakti visus tešlos ingredientus.
2. Leisti pastovėti 10 min.
3. Kepti nedidelius blynelius (tešla trapi) su kokosų ar alyvų aliejumi.
4. Patiekti su uogomis ir pabarstyti kokoso miltais (pasirinktinai).
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šiemet įsigaliojęs naujausias Kompensuojamųjų vaistų kainynas, prognozuojama, sukels dar daugiau nepatogumų šalies gyven...
Vaikų dantų gydymas yra subtilus ir atsakingas procesas, reikalaujantis ne tik profesionalumo, bet ir ypatingo dėmesio v...
Prasidėjęs pavasaris – tikras rojus virusams, ypač tarp vaikų. Darželiuose ir mokyklose infekcinės ligos plinta it...
Šiuolaikiniame pasaulyje, kur stresas ir įtampa tapo kasdienybės dalimi, masažas išlieka viena populiariausių ir labiaus...
Statistika bauginanti – beveik kas septintas moksleivis Lietuvoje bent kartą gyvenime bandė narkotines medžiagas,...
Populiarios žymos