Moliūgų sriuba - tyrelė
Zita Užkuraitienė | 2013-10-24 09:33:16
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Perpjauname moliūgą pusiau. Išimame sėklas. Minkštimą išskobiame dideliu šaukštu ar mažu samčiu. Minkštimą kaitiname puode, kol užvirs.
Atskirame dubenyje padarome vandens ir kvietinių miltų tyrelę: 1 stiklinė miltų, 3 stiklinės vandens.
Į tyrelę įberiame druskos.
Kuomet moliūgo minkštimas verdamas tampa vienalytis, į jį supilame miltų tyrelę.
Išmaišome ir išjungiame ugnį.
Įpilame stiklinę pieno.
Patiekiame karštą.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Ar kada susimąstėte, kas nutinka su medicinos priemonėmis po operacijos, procedūros ar tyrimo? Pavyzdžiui, kaip paruošia...
Dantų netekimas – ne tik estetinė, bet ir funkcinė bei psichologinė problema, su kuria susiduria daugybė žmonių. N...
Reaguodama į pastaruoju metu viešai nuskambėjusius skaudžius įvykius dėl vaikų savižalos ar net mirties atvejų, Sveikato...
Su pilvo išvaržomis susiduria įvairaus amžiaus žmonės, dažniausiai – rūkantieji. Įprastai pilvo išvarža staigaus s...
Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje atlikta pirmoji sostinėje sudėtinga endoskopinė operacija, kurios metu jaunai pac...
Populiarios žymos