Paparčių ūglių blyneliai(4)
2012-05-08 00:02:49
Sumaišome 250 g ryžių miltų su tokiu pačiu kiekiu baltų kvietinių miltų. Įpilame 2 – 3 stiklines vandens. Įdedame šaukštelį druskos. Išmaišome.
Susmulkiname saują 10 – 15 cm ilgio neišsiskleidusių paparčio (didžialapio šakio) ūglių ir sudedame į tešlą. Kepame keptuvėje su trupučiu ghi ar aliejaus.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Gabrielė 25-ąją nėštumo savaitę Šiauliuose ultragarsinio tyrimo metu sužinojo, kad vaisiaus kojytė yra stipriai padidėju...
Gamtai bundant ir sužaliavus pirmiesiems augalams, sugrįžta ne tik malonumas laiką praleisti dirbant sode, bet ir pavoja...
Nerami geopolitinė padėtis skatina vis daugiau žmonių rūpintis savo saugumu. Viešojoje erdvėje diskutuojama apie būtinia...
Daugelis tėvų susiduria su iššūkiu – nevalgiu ar išrankiu vaiku, kuriam sunku įtikti. Tačiau būtent vaikystėje for...
Kiekviena kraujo donorystė – tai galimybė išgelbėti gyvybę. Ligoniai, patyrę sunkius sužalojimus, onkologiniai pac...
Populiarios žymos