Paprikų, pomidorų ir pievagrybių padažas
vegis.lt | 2015-02-24 17:31:39
Sudėtis:
2 raudonosios paprikos,
3 pomidorai,
8 pievagrybiai,
3-4 skiltelės česnako,
1 svogūnas,
alyvuogės,
bazilikas, petražolės, pipirai.
Gaminimas:
Svogūnus pakepinti apie 5 min., į keptuvę sudėti pjaustytą papriką ir kepti dar 5 min.
Įpilti pusę puodelio vandens, sudėti pjaustytus grybus ir alyvuoges. Virti apie 10 min. (kol išvirs grybai).
Sudėti pjaustytus pomidorus, baziliką ir susmulkintą česnaką.
Pagal skonį įdėti petražolių, druskos ir pipirų, viską sumaišyti.
vegis.lt
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Kuo sunkesnėmis sąlygomis gyvena nepilnametis, tuo didesnė tikimybė, kad jis paklius į žalingų įpročių spąstus&ld...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) priėmė sprendimą, pagal kurį šiemet sutaupytos SAM veiklos lėšos bus skiriamos šali...
Alkoholio upės, konfliktai ir net muštynės – visa tai neseniai buvo eilinės Jono (vardas pakeistas, tapatybė žinom...
Net ir pačios gražiausios metų šventės gali būti aptemdytos įvairiausių negalavimų, traumų ar susižeidimų. Dažnu atveju...
Šventinis laikotarpis Jonavos ligoninės gimdymo skyriuje alsuoja ypatinga šiluma – kiekvienas čia gimęs kūdikis ta...
Populiarios žymos