Pusrytinė grikių košė (2)
vegetarams.lt | Šaltinis: vlmedicina | 2013-08-13 09:23:12
Pagal ajurvedą pusryčiams geriausia saldus skonis. Šitaip paruošta košė puikiai tinka, yra labai skani bei soti.
Jūratės Marinionokienės nuotr.
Išverdame gerai nuplautus grikius su migdolais (vandens ir kruopų santykis 1,5:1), pagardiname trupučiu kardamono ir cinamono, šaukštuku cukraus/medaus ir pridedame razinų (naudoju auksines - jos saldesnės, čia labai tinkamos).
Pirmąsyk verdant verčiau nepadauginti prieskonių, o vėliau eksperimentuokite.
Labai skanu net ir tiems, kas pratę grikius sūdytus ar su daržovėmis valgyti.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Ar kada susimąstėte, kas nutinka su medicinos priemonėmis po operacijos, procedūros ar tyrimo? Pavyzdžiui, kaip paruošia...
Dantų netekimas – ne tik estetinė, bet ir funkcinė bei psichologinė problema, su kuria susiduria daugybė žmonių. N...
Reaguodama į pastaruoju metu viešai nuskambėjusius skaudžius įvykius dėl vaikų savižalos ar net mirties atvejų, Sveikato...
Su pilvo išvaržomis susiduria įvairaus amžiaus žmonės, dažniausiai – rūkantieji. Įprastai pilvo išvarža staigaus s...
Vilniaus miesto klinikinėje ligoninėje atlikta pirmoji sostinėje sudėtinga endoskopinė operacija, kurios metu jaunai pac...
Populiarios žymos