Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina / asmuo | 2012-12-08 20:32:53
Į dubenėlį žirklėmis prikarpome saują pušų spyglių.
Pušis / G. Privedienės nuotr.
Perplauname šaltu vandeniu.
Nusausiname ir sumalame kavamale ar sugrūdame grūstuvėje.
Suminkštėjusius spyglius užpilame šiltu vandeniu (iki 40 laipsnių).
Perkošiame ir geriame pusvalandį prieš valgį.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (3)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Lietuvoje sergamumo gimdos kaklelio vėžiu rodikliai išlieka vieni didžiausių Europoje ir viršija Europos Sąjungos (ES) v...
Nerimas – natūralus ir kiekvienam žmogui būdingas jausmas, kuris padeda susikaupti ir priimti svarbius sprendimus...
Lietuvos sanatorijų ir reabilitacijos įstaigų asociacija skelbia, kad 2024-ieji Lietuvos sveikatinimo sektoriui tapo išs...
Erkių sezonas prasidėjo – Klaipėdos universiteto ligoninėje (KUL) jau gydomi pirmieji pacientai, užsikrėtę erkiniu...
„Esu interseksualus – mano organizmas negamina testosterono“, – toks atviras Eurovizijos laureat...
Populiarios žymos