Zita Užkuraitienė | Šaltinis: vlmedicina / asmuo | 2012-12-08 20:32:53
Į dubenėlį žirklėmis prikarpome saują pušų spyglių.
Perplauname šaltu vandeniu.
Nusausiname ir sumalame kavamale ar sugrūdame grūstuvėje.
Suminkštėjusius spyglius užpilame šiltu vandeniu (iki 40 laipsnių).
Perkošiame ir geriame pusvalandį prieš valgį.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (3)Nepatinka (0)
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Kuo sunkesnėmis sąlygomis gyvena nepilnametis, tuo didesnė tikimybė, kad jis paklius į žalingų įpročių spąstus&ld...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) priėmė sprendimą, pagal kurį šiemet sutaupytos SAM veiklos lėšos bus skiriamos šali...
Alkoholio upės, konfliktai ir net muštynės – visa tai neseniai buvo eilinės Jono (vardas pakeistas, tapatybė žinom...
Net ir pačios gražiausios metų šventės gali būti aptemdytos įvairiausių negalavimų, traumų ar susižeidimų. Dažnu atveju...
Šventinis laikotarpis Jonavos ligoninės gimdymo skyriuje alsuoja ypatinga šiluma – kiekvienas čia gimęs kūdikis ta...
Populiarios žymos