Apie 800 g aukščiausiosios rūšies kvietinių miltų,
apie 1 litrą kaimiško pieno,
apie 300 ml vandens,
apie 150 ml šviežių raudonųjų burokėlių sulčių,
1 šaukštelis druskos,
ghi ar aliejaus keptuvei sutepti.
Įdarui:
Apie 1 kg virtų bulvių.
1 šaukštelis ciberžolės.
1 šaukštelis kario.
1 šaukštelis druskos.
Sauja smulkintų žalumynų: krapų viršūnėlių, pertažolių ar salierų.
Virtas bulves sutriname į košę ir sumaišome su kariu, ciberžole, žalumynais ir druska.
Į miltus įdedame druską, pilame pieną, burokėlių sultis ir plaktuvu plakame skystą tešlą.
Paliekame pusvalandžiui brinkti.
Prieš kepant paskystiname tešlą vandeniu.
Įkaitiname keptuvę, ištepame ghi ar aliejumi ir samtuku paskleidžiame tešlą per visą plotą.
Kepame abi puses.
Dedame į padėklą ir per visą plotą plonai užtepame įdaru.
Susukame į ritinėlį.
Supjaustome griežinėlias ir patiekiame su grietine, jogurtu ar pomidorų padažu.
Skanaus.