6-8 asmenims: 10 bulvių, 3 morkos, vienas kalafioras, vienas brokolis.
600 – 700 g saldaus pieno sūrio (panyro).
Pusė vidutinio dydžio moliūgo arba cukinijos.
Vienas baklažanas, viena saldžioji paprika.
100 g grietinės.
400 g ghi kepimui.
Po šaukštelį kumino, juodųjų garstyčių, ciberžolės, druskos.
Plautas ir nuskustas bulves, morkas, papriką, baklažaną, moliūgą ar cukiniją, sūrį supjaustome kubeliais. Kalafiorą ir brokolį išskaidome žiedynais.
Kiekvieną daržovę ir sūrį kepiname atskirai su ghi.
Truputyje ghi paskrudiname kuminą ir juodąsias garstyčias ir supilame į daržoves.
Grietinėje išmaišome ciberžolę ir druską.
Viską išmaišome dideliame puode.
Skanaus.