Sausainiai su spanguolėmis ir riešutais
Emilija Miliauskė ("Kuras kūnui") | Šaltinis: vlmedicina | 2018-05-04 10:47:13
Ingredientai 15-20 sausainių:
150 g avižų dribsnių (sumaltų iki miltų kavamale) arba avižų miltų
50 g migdolų riešutų (sumaltų iki miltų kavamale) arba migdolų miltų
50 g džiovintų spanguolių
15 g kokosų drožlių
1 arb.š. agavų sirupo
2 bananai sutrinti iki vientisos tyrelės
šlakelis migdolų pieno.
Gaminimo eiga:
Visus ingredientus sumaišyti ir ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, suformuoti sausainius.
Kepti 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
31-erių metų Petras tapo pirmuoju pacientu šalyje, kuriam dėl itin retos ligos – kepenų echinokokozės, kai parazit...
Sveikatos apsaugos ministrės Marijos Jakubauskienės komandoje darbus pradėjo trys sveikatos apsaugos viceministrės &ndas...
Gruodžio 16 d. Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vyko programos „Rūpinamės sveikata – gydo...
„Priklausomybė nuo alkoholio – genetiškai nulemta liga“, – įsitikinęs Klaipėdos psichikos sveika...
Klausimas. Kokios procedūros naudingos sergantiems neaiškios kilmės sensorine aksonine polineuropatija? Ar jiems pa...
Populiarios žymos