Seitanas vynuogių lapuose(1)
Zita Užkuraitienė | 2015-10-27 08:57:21
Iš kilogramo aukščiausiosios rūšies kvietinių miltų išplauname seitaną. Susmulkinę jį verdame pasūdytame vandenyje apie 10 min. Tuomet sumalame malimo mašinėle.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Įberiame džiūvėsėlių (trečdalį seitano masės), žiupsnelį druskos, kario ar kito prieskonių mišinuko.
Suspaudome saujoje seitano masę ir dedame ant patiesto rauginto vynuogės lapo.
Žilvino Užkuraičio nuotr.
Suvynioję užlenkiame galus.
Įkaitiname keptuvę, suvilgome aliejumi ar lydytu sviestu (ghi ), uždengiame ir pakepame gautus suktinukus 5-7 min.
Valgyti karštus.
Skanaus.
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0 ) Nepatinka (0 )
Įvertinkite straipsni:
(1)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šiemet įsigaliojęs naujausias Kompensuojamųjų vaistų kainynas, prognozuojama, sukels dar daugiau nepatogumų šalies gyven...
Vaikų dantų gydymas yra subtilus ir atsakingas procesas, reikalaujantis ne tik profesionalumo, bet ir ypatingo dėmesio v...
Prasidėjęs pavasaris – tikras rojus virusams, ypač tarp vaikų. Darželiuose ir mokyklose infekcinės ligos plinta it...
Šiuolaikiniame pasaulyje, kur stresas ir įtampa tapo kasdienybės dalimi, masažas išlieka viena populiariausių ir labiaus...
Statistika bauginanti – beveik kas septintas moksleivis Lietuvoje bent kartą gyvenime bandė narkotines medžiagas,...
Populiarios žymos