Varškėčiai
2012-02-27 23:50:17
0,5 kg varškės.
0,5 kg kvietinių miltų.
1 šaukštelis ciberžolės.
1 šaukštelis druskos.
Į miltus sudedame ciberžolę ir druską, išmaišome. Sudedame varškę ir gerai išminkome.
Iš gautos tešlos suformuojame apie1 cm storio virveles, šiek tiek suplojame ir supjaustome vienodo ilgio gabaleliais.
Dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 5-7 min.
Patiekiame su grietine, jogurtu ar sviestu.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Sveikatos apsaugos ministerijoje trečiadienį per spaudos konferenciją pristatyti įstatymų pakeitimai, kurie turėtų užtik...
Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų Anesteziologijos, intensyvios terapijos ir skausmo gydymo centro Skausm...
Pavasarį daugelis žmonių pradeda aktyviau judėti – daugiau laiko praleidžiame gryname ore, sportuojame ir siekiame...
Remiantis naujausiais Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) duomenimis, venų varikozė (kitaip – varikozinės venos...
Lietuvoje sergamumo gimdos kaklelio vėžiu rodikliai išlieka vieni didžiausių Europoje ir viršija Europos Sąjungos (ES) v...
Populiarios žymos