Lietiniai blynai
2011-12-01 23:44:08
1 kg kvietinių miltų.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Pusė šaukštelio kumino.
Pusė šaukštelio druskos.
Vanduo.
Ghi ar aliejus kepimui.
Įdarui: 0,5 kg vidutinio riebumo varškės.
Šaukštelis kario.
1/3 šaukštelio ciberžolės.
Sudedame prieskonius, druską į miltus ir maišydami pilame vandenį, kad gautųsi skysta tešla. Įkaitiname keptuvę, suvilgome ghi ar aliejumi. Dedame 2 – 3 šaukštus tešlos ir paskleidžiame po visą keptuvę. Vieną pusę kepame 2 – 3 min.
Įdarui gerai išminkome varškę su prieskoniais. Dedame po šaukštą į blyno vidurį.
Užlankstome kraštus ir dar kartą apkepame abi puses.
Jei be įdaro – valgome su uogiene ar grietine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Šiemet įsigaliojęs naujausias Kompensuojamųjų vaistų kainynas, prognozuojama, sukels dar daugiau nepatogumų šalies gyven...
Vaikų dantų gydymas yra subtilus ir atsakingas procesas, reikalaujantis ne tik profesionalumo, bet ir ypatingo dėmesio v...
Prasidėjęs pavasaris – tikras rojus virusams, ypač tarp vaikų. Darželiuose ir mokyklose infekcinės ligos plinta it...
Šiuolaikiniame pasaulyje, kur stresas ir įtampa tapo kasdienybės dalimi, masažas išlieka viena populiariausių ir labiaus...
Statistika bauginanti – beveik kas septintas moksleivis Lietuvoje bent kartą gyvenime bandė narkotines medžiagas,...
Populiarios žymos