Troškinti Briuselio kopūstai(1)
2011-12-06 23:32:43
Keptuvėje su įkaitintu ghi ar aliejumi kelias sekundes pakepiname „garam masalą“, karį ar „panč masalą“.
Sudedame nuplautus Briuselio kopūstus, troškiname su šlakeliu ghi ar aliejaus.
Kai suminkštėja, įberiame Himalajų druskos.
Nuostabiai dera su virtomis bulvėmis, morkų, kopūstų mišraine.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
„Kuo sunkesnėmis sąlygomis gyvena nepilnametis, tuo didesnė tikimybė, kad jis paklius į žalingų įpročių spąstus&ld...
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) priėmė sprendimą, pagal kurį šiemet sutaupytos SAM veiklos lėšos bus skiriamos šali...
Alkoholio upės, konfliktai ir net muštynės – visa tai neseniai buvo eilinės Jono (vardas pakeistas, tapatybė žinom...
Net ir pačios gražiausios metų šventės gali būti aptemdytos įvairiausių negalavimų, traumų ar susižeidimų. Dažnu atveju...
Šventinis laikotarpis Jonavos ligoninės gimdymo skyriuje alsuoja ypatinga šiluma – kiekvienas čia gimęs kūdikis ta...
Populiarios žymos