Prireiks: 100 g morkų, 1 rozmarino šakelės, 50 g saliero šaknies, 50 g saliero stiebo, 50 g pankolio gumbo, 50 g raudonojo svogūno, lydyto sviesto, druskos, pipirų, naminio majonezo (nebūtina).
Gaminimas:
Supjaustome kubeliais saliero šaknį bei stiebą, morkas, pankolio gumbą bei raudonajį svogūną.
Sukapojame rozmarino šakelę.
Morkas troškiname su sviestu, pagardinę rozmarinais, kol pradės minkštėti, bet išliks traškios.
Prieš baigdami kepti, įberiame žiupsnelį druskos ir suverčiame morkas į dubenį.
Troškiname likusias daržoves su sviestu, bet stebime, kad jos išliktų traškios.
Suverčiame troškintas daržoves į dubenį, pagardiname druska ir pipirais. Atvėsusias daržoves išmaišome su naminiu majonezu.
Skanu su duona, bulvėmis ar žuvimi.