2 stiklinės žirnių miltų.
5 stiklinės vandens.
2-3 šaukštai raudonųjų burokėlių sulčių.
2 arbatiniai šaukšteliai maltų kalendros sėklų.
Žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.
0,5 muskato riešuto.
Žiupsnelis asafetidos (kvapiosios ferulos) miltelių.
2 arbatiniai šaukšteliai druskos.
100 g saulėgrąžų aliejaus arba ghi.
Apvali metalinė ar emaliuota forma.
Žirnių miltus užpilti 2 stiklinėmis drungno vandens, išmaišyti.
Sudėti smulkintus prieskonius, druską, supilti burokėlių sultis.
Supilti aliejų.
Išmaišyti.
Puode užviriname 3 stiklines vandens ir greitai supilame paruoštą masę.
Maišydami verdame apie 7-10 min.
Karštą masę sukrečiame į karščiui atsparią formą ir paliekame atvėsti.
Sustingęs gaminys lengvai išimamas iš formos.
Vėsioje vietoje laikome ne ilgiau kaip dvi tris dienas.
Skanaus.