Pasigaminame tešlą.
Į 2-3 stiklines miltų įdedame maltų prieskonių - trečdalį arbatinio šaukštelio ciberžolės,
trečdalį arbatinio šaukštelio asafetidos (devyndrekio sakų),
trečdalį arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų ar žiupsnelį čili,
šaukštą druskos.
Vandens, tiek, kad maišant išeitų grietinės tirštumo tešla.
Juostelėmis supjaustome saldaus pieno sūrį (panyrą) ir panardiname į sūrų vandenį.
Gabalėlius įvyniojame į „Nori“ jūros dumblių lapelius.
Keptuvėje įkaitiname truputį aliejaus arba lydyto sviesto (Ghi).
Panardiname į tešlą sūrį, suvyniotą į jūros dumblius, ir kepame abi puses iki auksinio geltonumo.
Idealu su agurkų ar pomidorų salotomis.
Skanaus.