3 stiklinės aukščiausios rūšies kvietinių miltų.
1 stiklinė vandens.
1 arbatinis šaukštelis kario.
0,5 arbatinio šaukštelio asafetidos (devyndrekio sakų miltelių).
Žiupsnelis šviežių ar džiovintų krapų.
Žiupsnelis maltų juodųjų pipirų.
0,5 šaukštelio druskos.
Supjaustome gabalėliais seitaną ir išverdame pasūdytame vandenyje. Sumalame malimo mašinėle, įberiame trečdalį manų kruopų sulipinimui ar smulkiai supjaustome. Įberiame kario, asafetidos ir krapų, išmaišome.
Į miltus supilame vandenį, įdedame druskos ir suminkome elastingą tešla. Paliekame brinkti apie 10 - 15 min.
Perminkome. Iškočiojame plonus 10-12 cm. skersmens blynelius ar išspaudžiame su forma. Per blynelio vidurį dedame po šaukštą įdaro. Klostelėmis surenkame tešlą viršuje, suspaudžiame.
Puode užviriname vandenį. Sudedame paruoštus „momo“ ir verdame apie 10-15 min., kol iškils į paviršių. Išgriebiame, apibarstome maltais juodaisiais pipirais. Patiekiame karštus su grietine, aliejumi ar vienus.
Skanaus.