2011-12-30 23:28:03
500 g baltų kvietinių miltų.
100 g sviesto.
200 ml pieno.
Pusė šaukštelio malto kardamono.
Pusė stiklinės rudojo cukraus.
0,5 šaukštelio druskos.
Cukraus pudros pabarstymui.
Ghi ar aliejaus kepimui.
Ištirpiname sviestą ir į jį supilame pieną, kardamoną, cukrų, druską.
Išmaišome, kad ištirptų cukrus.
Sudedame miltus ir užminkome kočiojamą tešlą.
Iškočiojame kuo ploniau.
Supjaustome rombais ir per viduri padarę įpjovą perkišame kampą.
Kepame įkaitintuose riebaluose, kol gražiai paruduos.
Apibarstome cukraus pudra.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Jei nuolat esate dirglūs, sunku sutelkti dėmesį, vargina raumenų silpnumas, nuovargis, galūnių tirpimas, nėra apetito &n...
Šių metų sausio 1 d. Vilniuje pradėjo veikti nauja tvarka ūmiai susirgusiems gyventojams. Šeštadieniais nuo 16 iki 22 va...
Pavasarį daugelis žmonių susiduria su nuovargiu, silpnumu ar prasta savijauta, tačiau ne visada supranta tikrąją priežas...
Šią savaitę įstaigos įpareigotos pasiūlyti pacientams daugiau matomų vizitų laikų, praneša Sveikatos apsaugos ministerij...
Kai žmogaus skydliaukėje pradeda formuotis auglys, organizmas imasi atsako: nepageidaujamą darinį padengia baltymo kolag...
Populiarios žymos