Žirnių miltų makaronai „Sevian“
2012-04-19 00:05:36
200 gramų žirnių miltų.
0,5 šaukštelio aštriųjų raudonų pipirų.
Šaukštelis ciberžolės.
Šaukštelis juodgrūdės.
1,5 šaukštelio druskos.
125 ml šalto vandens.
Ghi arba aliejaus kepti gruzdintuvėje.
Iš žirnių miltų, prieskonių, druskos ir šalto vandens sumaišome vienalytę tešlą. Ant vidutinės ugnies įkaitiname ghi ar aliejų. Tešlą sudedame į konditerinį švirkštą ir spaudžiame į įkaitintus riebalus. Formuojame spirales, kol pasidengs visas ghi ar aliejaus pavišius. Kepame, kol lengvai paruduos.
Sudedame į koštuvą, kad nuvarvėtų.
Galima valgyti vienus arba kaip garnyrą prie daržovių ar salotų.
Skanaus.
Zita Užkuraitienė
Ar šis straipsnis buvo naudingas?
Patinka (0)Nepatinka (0)
Susiję straipsniai
NAUJAUSI STRAIPSNIAI
Priėmimo-skubios pagalbos skyriuje per parą apsilanko apie 200 suaugusių ir tiek pat mažųjų pacientų. Su kokiais negalav...
„Jei nėra ligos, tai kam skiepytis?“ – šį motyvą dažnai girdi šeimos gydytojai, kai tėvai atsisako ski...
Vilniaus miesto klinikinės ligoninės medikai pirmieji Lietuvoje išbandė ir pradeda plačiau taikyti pažangią pasaulio ir...
Šventinis laikotarpis dažnam asocijuojasi ne tik su dovanomis ir šiltomis akimirkomis su šeima, bet ir dosniai kalėdinia...
Šlapimo nelaikymas yra sveikatos problema, apie kurią kalbėti vengia didžioji dalis moterų. Nors šis sutrikimas nėra pav...
Populiarios žymos